Connect with us

ADPM Beauty

Top Line a lansat noi produse și seturi revoluționare pentru îngrijire profesională

Cu prilejul debutului primăverii, Top Line România a prezentat la Silhouette Unirii noi produse de îngrijire profesională aparținând unor branduri internaționale de top, precum Babor, Moroccanoil, Kevin.Murphy, Kryolan, Academie, Guinot și CND.

Publicat

pe

Top Line a lansat noi produse și seturi revoluționare pentru îngrijire profesională

Vedete din showbiz precum Andreea Bălan, Amalia Enache, Adina Halas, Carmen Negoiță, Diana Sar, Sonia Argint Ionescu, Gabriela Cristea, Adina Buzatu, jurnaliști și influenceri de beauty precum Daiana Anghel, Larisa Lupoaea, Ioana Vișănescu, au descoperit noutățile brandurilor preferate, afând de la gazdele evenimentului, specialiștii Top Line, beneficiile acestora.

Noul tratament cu fiole Babor, produsele de îngrijire și stilizare a părului de la Moroccanoil sau Kevin.Murphy, cremele și serurile de la Guinot, Academie și Doctor Babor, produsele de machiaj Kryolan precum și noua colecție de lacuri de unghii CND se numără printre alegerile vedetelor în ritualul zilnic de înfrumusețare.

Compania, care aniversează 25 de ani de la înființare, a lansat inclusiv seturi de produse cosmetice, dedicate îngrijirii tenului sau corpului, în ambalaje speciale #TopLine25ani. Toate produsele pot reprezenta cadoul ideal pentru cei dragi, în special că, în fiecare lună, câte 25 de produse best seller vor fi disponibile cu extra 25% discount pe www.toplineshop.ro.

BABOR – Beauty in a Bottle

Setul de fiole BABOR – Beauty in a Bottle oferă tenului un program de răsfăț de 7 zile. În primele patru zile, semnele îmbătrânirii sunt contracarate. Fiolele Active Night sunt partenerul perfect în faza de somn profund și sustin procesele de regenerare a pielii. În următoarele trei zile, ingredientele active ale fiolelor 3D Firming asigură mai multă fermitate și estomează ridurile.

Asocierea dintre Active Night Fluid -fluidul puternic revitalizant pentru ten – și 3D Firming – fiola pentru fermitatea tenului – face din acest set cadoul perfect pentru ca doamnele sau domnii să obțină un ten radiant și tânăr. Mai mult, recipientul auriu oferă o tușă de glam ritualului de înfrumusețare zilnic. Setul BABOR – Beauty in a Bottle conține 4 fiole Active Night Fluid 7 a câte 2 ml și 3 fiole 3D Firming Fluid 7 a câte 2 ml.

 

Babor Cleansing Sets

 

Babor Cleansing System reprezintă o formulă de demachiere unică în lume. Acesta asociază Hy-Ol, primul ulei hidrofil, care se transformă într-un lapte demachiant atunci când este emulsionat cu apa, cu un fitoactiv potrivit tipului și condiției tenului, într-un proces de curățare profundă a tenului. Practic, tratamentul Babor debutează chiar cu etapa de Cleansing în cadrul careia se îndepărtează machiajul și impuritățile, cu ajutorul Hy Ol, în timp ce fitoactivul complementar – un extract din plante –  Base, Sensitive, Combination sau Reactivating – răspunde nevoilor specifice tenului chiar din faza de demachiere.

Ingrediente active:

Complex Anti-Ox, cu efect de protecție împotriva agresiunii factorilor poluanți și de mediu

Soia , susan și ulei de arahide, cu efect intensiv hidratant și hrănitor, pentru refacerea barierei hidrolipidice

Extract Quillaia – cu efect de atragere și eliminare a impurităților

Intreresant de știut este că, deși metoda dublă curățare este în trend în prezent, laboratoarele germane Babor au patentat sistemul Babor Cleansing deja de 60 de ani și este printre cele mai apreciate la nivel mondial.

Babor Cleansing & Skinovage Mini Set asociază doua produse Discover Me și este ideal pentru integrarea exfolierii în programul de înfrumusețare. Exfoliantul Enzyme Cleanser (20 gr) este un produs hybrid, care oferă atât curățare cât și exfoliere, sub forma unei pulberi delicate, îmbogățită cu vitamina C și enzime. Potrivit pentru toate tipurile și condițiile de ten, acest produs smart oferă luminozitate și catifelare tenului. Se combină cu apa și formează o spumă ușoara care curăță în profunzime și, totuși, delicat tenul, având concomitent o acțiune de exfoliere cu efect regenerant pentru ten. Setul include Skinovage Moisturising Cream 15ml, cu efect intensiv hidratant și care restabileste echilibrul filmului hidro-lipidic.

Babor Doctor Babor Pro post [AHA] Peel Kit Set

Produselr post peeling reprezintă soluția ideală pentru acasă destinată acelor persoane care urmează un tratament profesional de peeling cu acizi din fructe. Schema specială de îngrijire a pielii va permite intensificarea și prelungirea efectului regenerant al peeling-ului profesional cu acid de fructe.

Este compus din AHA PEELING OVERNIGHT 5 ml; PHYTO MOSS CREAM 10 ml; HA HYALURONIC ACID 15 ml; PROTECTING BALM SPF 50 15 ml

  • DOCTOR BABOR PRO AHA Peeling Overnight cu un pH de 4,0 se bazează pe tehnologia peptidelor biomimetice și acțiunea intensă a AHA-urilor. Peptidele de perfecțiune și acidul glicolic stimulează procesele de întinerire a pielii peste noapte. Peeling-ul favorizează procesul natural de exfoliere a pielii și îndepărteaza celulele moarte de la suprafața pielii. Cu o utilizare frecventă, conferă pielii o textură mai fină, un aspect mai uniform și rafinat. Nu conține parfum și coloranți artificiali.
  • DOCTOR BABOR PRO PM Phyto Moss Cream ajută la susținerea vitalității pielii și a procesului natural de întinerire a pielii. De asemenea, oferă tenului rezistență în fata agresiunii factorilor externi de mediu, diminuând apariția ridurilor și oferind o senzație de confort. Nu conține parfum și coloranți artificiali.
  • DOCTOR BABOR PRO HA-Hyaluronic Acid Concentrate combină 4 acizi hialuronici diferiți pentru a oferi o hidratare intensivă. Ajută la îmbunătățirea aspectului elasticității pielii cu efecte de lungă durată și redensifiază tenul. Pentru un ten cu aspect intinerit, mai bine hidratat și radiant. Nu conține parfum și coloranți artificiali.
  • DOCTOR BABOR PROTECTING BALM SPF 50 este o cremă solara ușoară pentru față, cu o combinație echilibrată de filtre UVA si UVB: oferă protecție solară completă cu SPF 50 și protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Potrivit pentru pielea sensibilă, în special după un tratament cosmetic de microdermabraziune sau o exfoliere intensă. Rezultat: oferă o protecție intensă pentru pielea sensibilă.

 

Ultraformer III – Lifting nonchirurgical

Tehnologie medicală, disponibilă în clinicile partenere Top Line, Ultraformer III are la bază tehnologia noninvazivă HIFU – High Intensity Focused Ultrasound, care utilizează undele ultrasonice neionizante pentru a încălzi țesutul. Tehnologia Hifu este o nouă tehnologie ce efectuează lifting noninvaziv, fără chirurgie, ce lucrează asupra ridurilor și a pielii lăsate.

Ultraformer III oferă, într-o singură ședință de scurtă durată, efect de lifting facial și fermitate corporală ce poate dura chiar și 1 an de zile.

Ultrasunetele focalizate produc un efect termic sub epidermă, realizând impacturi de coagulare până la 4.5 mm sub piele, la nivelul sistemului musculoaponevrotic superficial – partea fibroasă situată între piele și mușchi, care susține pielea feței. Sub efectul căldurii, partea coagulată se strânge, ducând astfel la netezirea pielii, la ameliorarea texturii cutanate și micșorarea porilor. Acest efect termic va activa producția de colagen și elastină, stimulând astfel procesul de regenerare a pielii, oferindu-ne rezultate impresionante de lifting facial, reducerea ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Nu necesită timp de recuperare, iar disconfortul din timpul terapiei este minim. Trăsăturile clientului nu sunt alterate. Rezultatele sunt de durată și se mențin cu doar 1-2 sedințe pe an.

 

2 noi kituri Moroccanoil

În aceasta primăvară, Moroccanoil lansează două kituri în ediție limitată, care pot reprezenta un cadou ideal atât în luna martie, cât și pe toată durata anului. Kiturile conțin produsele ideale pentru o rutină completă de îngrijire a părului.

Kitul pentru hidratare conține șampon hidratant 250ml, balsam hidratant 250ml și ulei tratament pentru toate tipurile de păr 25ml.

Kit pentru reparare conține șampon de reparare 250ml, balsam reparare 250ml si Mending infusion   20ml – cremă pentru vârfuri despicate.

Guinot Immune Serum

Guinot Age Immune Serum este cea mai recentă lansare Guinot, care întregeste conceptul Age Summum. Formula sa avansată are dublă acțiune anti-age:

  • Activează sistemul imunitar, care joacă un rol cheie în repararea celulelor deteriorate (în special ADN deteriorat de îmbătrânirea indusă de lumină) prin Compexul Immune Repair
  • Protejează celulele responsabile de sistemul imunitar al pielii și de aspectul tânăr (celulele Langerhans). Aceste celule ajută la menținerea unei matrice dermice solide, protejează optim fibrele elastice de colagen și elastină, asigură coeziune celulară optimă, prin Complexul Immune.

 

Academie Scientifique de Beaute Paris – Time +

Trendurile în industria de frumusețe aduc în atenție reinventarea și redefinirea procesului de îmbătrânire. Pe măsură ce speranța de viață crește în condiții optime de sanatate, asistăm la creșterea numărului de persoane cu vârsta de peste 55 de ani care își manifestă cu încredere frumusețea și au o atitudine pozitivă față de viață și de modul de trecere a timpului. Acest lucru este posibil grație inovațiilor din domeniul beauty, care îmbină smart tehnologiile de ultima generație și activi naturali, care stimulează revitalizarea și energizarea tenului.

În avangarda acestui trend se afla noul duo inovator Time +, lansat de laboratoarele Academie Scientifique de Beaute Paris.

Conceptul Time + asociază activi de origine naturală în tehnologia high tech cu efect multidimensional. Atât serumul, cât și crema Time +, oferă energie tenului prin reactivarea, regenerarea, revitalizarea și rezilienta funcțiilor celulare. Pe de altă parte, are efect de perfecționare și netezire a tenului, de luminozitate și de uniformizare a acestuia.

Inovația Academie constă în integrarea conceptului [ECO]BIOMIMICRY CONCEPT în dezvoltarea produselor. [ECO] înseamna ecologie, concepție eco și ecosystem. BioMimetic- observarea și inspirația din natură.

Obiectul acestei abordări este conservarea mai eficientă a ecosistemului pielii, oferindu-i acesteia totodată mijloacele să se adapteze prin formule mai eficace, care nu acționeaza doar la suprafață ci, mai ales, în profunzime.

Conceptul [ECO]BIOMIMICRY CONCEPT permite formulelor Academie să ofere o mai bună protecție microbiomului pielii.

Ce este microbiomul? Miliarde de micro-organisme și bacterii ce trăiesc în straturile superioare ale epidermei. Aceste micro organisme sunt parte a barierei cutanate, iar echilibrul lor este esențial. Obiectivul produselor Academie, implicit Time +, este de a menține sănătatea florei microbiene care, astfel, este capabilă să acționeze ca un scut protector pentru ten și care permite funcționarea corectă a celulelor pielii.

Time+ Serum Restructurant Uniformisant oferă eficacitatea unui ser, beneficiile unei creme și senzorialitatea unui ulei într-un serum tratament intensiv. Încă de la prima aplicare, pielea este intens hidratată, redensifiată și vizibil mai fină. Tenul este mai dens și își recuperează tonusul.

Time+ Soin Pro-Calcium Redensifiant este o cremă tratament ce oferă fermitate pielii și formează o barieră de protecție. Mai rezistent, tenul își recapătă funcțiile de suport, este mai luminos și contururile fetei sunt remodelate.

Activul natural cheie este extractul de lemn dulce, cu efect depigmentant de 15 ori mai puternic decât al acidului kojic. Totodată, acest activ natural este mai bine tolerat de către piele, ceea ce aduce un plus în cazul tenurilor mature, devitalizate și fragile.

Activul tehnologic este Pro-Calcium, care intensifică secreția lipidică și întărește bariera protectoare a pielii.

Kevin.Murphy – Blow.Dry

 

Atunci când părul este expus factorilor externi de zi cu zi, cum ar fi lumina soarelui, poluarea, serviciile chimice sau căldura excesivă, acesta poate deveni fragil și vulnerabil, cu vârfuri despicate și uscate.

Lina de produse Blow.Dry, de la Kevin.Murphy, conține polimeri care combat aceste probleme și restabilesc părul deteriorat redându-i aspectul moale și strălucitor, iar efectul este de lungă durată, chiar și după spălare.

Produsele reduc frecarea sau ruperea la pieptănare sau coafare, ajută la etanșarea umezelii și îmbunătățesc dramatic hidrofobia părului deteriorat.

Aceste produse sunt perfecte pentru rezultate fără efect frizz în orice climat sau perioadă a anului.

 

EVER.LIFT este excelent pentru cei care doresc volum, vizează rădăcinile pentru un volum de lungă durată, un păr care se mișcă natural. Este formulat cu complexul Zen, care include extract de cimbru și lavandă. Se activează prin căldura uscătorului, și oferă volum de lungă durată.

EVER.THICKEN este un produs de styling care vă ajută să obtineți păr mai plin, cu fir mai gros, indiferent de stil. Complexul de bumbac organic și extract de muguri de mazăre ajută la rezultate de durată.

Cu EVER.BOUNCE obținem un păr frumos și puternic, flexibil, mișcări naturale, ce-și păstrează forma mai mult timp. Este formulat impreuna cu un complexul de fito-nuțrienti cu tei argintiu si floare de Waratah, extract perfect pentru a obține rezultate puternice și onduleuri cool și strălucitoare.

Cu EVER.SMOOTH obținem un păr mătăsos și neted. Conține frunză de chiparos albastru, care are un puternic efect antioxidant fenolic, și se comportă precum un AHA pentru a lumina culoarea existentă. Este formulat cu extract de floare de tei argintiu și de floare de Waratah+, frunză de chiparos albastru, un ingredient adesea utilizat în formulele de îngrijire a pielii pentru a ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Kryolan – Digital Complexion

Noua gamă Digital Complexion de la Kryolan oferă o piele impecabilă care nu mai are nevoie de filtre de corectare.

Formula inovatoare a fost concepută pentru compatibilitate cu cele mai noi tehnologii, pentru a lucra eficient cu cele mai avansate rezoluții ale camerei.

Ingredientele au fost atent selectate și au un efect de filtrare instantaneu, ajutând la netezirea suprafeței pielii și difuzarea luminii într-un mod perfect pentru controlul reflexiei. Minimizează liniile fine, porii și oferă un finisaj natural radiant. Sunt produse self-setting potrivit pentru toate tipurile de ten, au o acoperire medie spre mare, lăsând impresia de ten aerografat, matifiat, natural. Produsele sunt certificate vegan.

CND – The Colors of You

 

Noua colecție de primăvară CND – The Colors Of You sărbătorește individualismul și unicitatea fiecăruia dintre noi, cu un sortiment proaspăt de 6 nuanțe care radiază bucurie și încredere. CND Shellac și CND Vinylux sunt gameuimitoare de pasteluri ce promoveaza pozitivitatea și încurajează autenticitatea.

Colecția de primăvară include:

Self-Lover – un nud cald, piersic;

Mover & Sheker – un nud rece, roz;

Chance Taker – un brebenoc pastel;

Rule Breaker – un galben vesel, pastel

Change Sparker – gri deschis, precum piatra.

Pentru lansarea acestei colecții simbolice, CND aduce omagiu comunității specialiștilor în manichiură printr-o colaborare cu 12 creatori talentați pentru a produce o campanie digitală distractivă și artistică.

Fiecare colaborator a conceput un aspect unic de unghii cu nouă colectie pentru a-și exprima stilul și viziunea personală. Printre artiștii de la CND se numără Hang Nguyen (@thehangedit), Imarni (@imarninails), Jessica Delachance (@jessicadelachanceparis); Lauren Ladnier (@laurenladneir); Matt Bernstein (@mattxiv), Melanie Graves (@overglowedit);  Natalie Pavloski (@nataliepavloskinails), Queenie Nguyen (@nailartbyqueenie); Sabrina Gayle (@nailedbysg);  Violetta (@yeswhatnails); Winnie Huang (@winnieisawesome) & Zeena Shah (@heartzeena).

“Această colecție îndrăzneață a fost creată pentru a-ți pune în valoare identitatea, să-ți exprime stilul și să-ți ridice instantaneu starea de spirit”, a declarat co-fondatorul CND, Jan Arnold.

Aceste nuanțe de primăvară emană pozitivitate și sunt inspirația vizuală pentru a fi cu adevărat mai presus de orice.

 

CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish oferă o purtare de peste 14 zile, strălucire cu luciu ridicat, fără deteriorarea unghiilor*, lăsându-le să pară mai sănătoase după îndepărtare. Produsele sunt disponibile acum cu nouă pensulă superioară, ovală și deasă, preferată de profesioniști.

CND™ VINYLUX™ – Lac cu purtare îndelungată, oferă culoare cu uscare rapidă și purtare până la 7 zile, strălucire de gel și o aplicare ușoară în 2 pasi. CND™ VINYLUX™ Top Coat deține tehnologia cu uscare rapidă ce crește durabilitatea după ce expunem la UV Natural.

Produsele sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line. Tehnologia ULTRAFORMER III este distribuită în România de Top Line și este disponibilă în clinicile partenere Top Line.

Top Line împlinește 25 de ani de prezență pe piața de frumusețe profesională din România și marchează aniversarea printr-o serie de acțiuni și campanii speciale dedicate specialiștilor și publicului iubitor de consumator de produse de înfrumusețare.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)