Stiri Interne

Ce a făcut Dan Cruceru cu familia sa în vacanța la schi

Scris de Alexandru Manea

Profitând de săptămâna de vacanță școlară, Dan  Cruceru a fugit câteva zile la zăpadă, la schi, alături de familia sa.

Ce a făcut Dan Cruceru cu familia sa în vacanța la schi

Pentru a evita aglomerația de pe Valea Prahovei, cel cunoscut în mediul online drept Taticool a optat pentru Sibiu Păltiniș, acolo unde se simte deja ca acasă. A fost o escapadă binemeritată pentru familie, cu program de schi, placă și joacă în zăpadă, dar și câteva momente de relaxare pentru părinți.

“Vacanța a fost planificată. Sophia nu a apucat să schieze în această iarnă, a stat la birou, cu ochii în calculator foarte mult așa că am profitat de vacanță școlară și am fugit la munte. Cu echipa completă noi 4 + buni, cu mășina încărcată până la refuz, cu bagaje abandonate în fața ușii pentru că nu mai încăpeau, am plecat 5 zile în vacanță.

Preferăm Sibiu  Păltiniș pentru că nu trebuie să trecem prin “chinurile traficului  de pe Valea Prahovei”. Mergem de mulți ani. Drumul a fost OK, pe pârtie a fost puțin mai aglomerat pentru că erau tabere de copii, vacanță, dar a fost mult mai bine decât în alte locuri. Chiar a fost bine și ne-am relaxat. Cu Sophia am schiat, am schiat în premieră și pe nocturnă și ne-a plăcut foarte mult, era și mult mai liber. Ea a luat, tot în premieră, și ore pe placă. Eu nu știu cu placa și parcă nu sunt convins să mă apuc acum, mai ales că nu m-am recuperat total după operație. Cu schiurile m-am dat ușor tocmai pentru că nu m-am recuperat încă”, povestește Dan Cruceru.

“Ca să implicăm pe toată lumea am avut o jumătate de zi la săniuș. Sania am lăsat-o acasă, pentru că nu a mai încăput în mașină, dar am rezolvat problema, am achiziționat de acolo niște fărașe și ne-am dat cu ele. Am construit om de zăpadă cu Dan-Christian, ne-am bătut cu bulgări. Distracție.  Pe lângă programul de schi zilnic cu Soph, într-una din zile am fost la Grădina Zoologică din Sibiu. Mi se pare un loc minunat, bine îngrijit cu animale bine îngrijite. A fost paradisul pentru Dan-Christian pentru că și-a văzut toate animalele.

Iar seara, eu și Cristina, evadam. Lăsam copiii cu mama și ieșeam în oraș, în Sibiu, la terase.

Abia aștept următoarea evadare planificată în luna Martie, la soare, în Egipt. V-am spus că avem un plan bine pus la punct de vacanțe pentru anul acesta!”, a mai adăugat acesta. 

Scrie un comentariu