ADPM Beauty

Moroccanoil lansează All-in-one Leave-in conditioner și Volume Mist

Scris de Alexandru Manea

Moroccanoil, brand pionier în îngrijirea părului cu produse infuzate cu ulei de argan, lansează All-in-one Leave-in conditioner și Volume Mist, două noi produse considerate cele mai revoluționare de la clasicul tratament pe bază de ulei de argan.

Moroccanoil lansează All-in-one Leave-in conditioner și Volume Mist

Moroccanoil All in One Leave-in Conditioner

Moroccanoil All in One Leave-in Conditioner este un produs multitasking, ce nu necesită clătire, care, odată aplicat pe păr, hidratează, descurcă și protejează termic înainte de styling. Părul devine astfel catifelat și hidratat până la 72 ore.

“Am dorit să creăm un produs inovator, care să pregăteasca părul pentru un styling fara efort, atât în salon cât și pentru a fi folosit acasă. Suntem mândri să anunțăm că am adăugat în portofoliu All in One Leave-in Conditioner”, declară Carmen Tal, Co-founder Moroccanoil.

Bogată în ulei de argan, aminoacizi și superalimente derivate în mod natural, această formulă lăptoasă repară părul și hidratează, îmbunătățind în același timp structura părului. Parul este fortifiat, iar protecția termică ajută în lupta împotriva deteriorării.

“De multe ori nu realizăm cât de mult putem să agresăm părul atunci când încercam să-l descurcăm fără să avem aplicat un astfel de produs. Un produs leave-in de acest tip este indicat să devină esențial rutina zilnică de îngrijire, fie atunci când ai părul proaspat spălat și încerci să îl descurci sau dacă doar dorești sî oferi pîrului un refresh a doua zi de la spălare”, spune Kevin Hughes, Moroccanoil Artistic Director.

Avantajele noului Moroccanoil All-in-one Leave-in Conditioner: 

 

 • Este un spray multifuncțional
 • Formulă lăptoasă care nu încarcă
 • Descurcă instant
 • Oferă părului o textură mătăsoasă de lungă durată
 • Protejează împotriva ruperii și daunelor termale
 • Hidratează și previne deshidratarea
 • Este ideal pentru a pregăti părul înainte de tuns
 • Regleză porozitatea.

 

Cum se utilizează Moroccanoil All-in-one Leave-in Conditioner:

Pulverizați pe toată suprafața părului, după ce a fost spălat și uscat din prosop. Pieptănați și aplicați produsul/produsele favorite de styling, apoi coafați ca de obicei. Poate fi folosit a doua zi pentru a reîmprospăta părul.

Ingrediente cheie:

 

 • Ulei de Argan: extrem de bogat în tocoferoli (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei natural are rolul de a hrăni firul de păr.
 • Zaharuri derivate natural: acționeză ca un scut anti-deshidratare pentru a proteja integritatea firului de păr.
 • Aminoacizi puri: Keratină vegetală ce fortifică, crește elasticitatea și manevrabilitatea.
 • Amestec de superalimente: Semințe de floarea soarelu ce oferă propietăți excelente de hidratare.
 • Extract de Quinoa: ajută la reținerea umidității în firul de păr, oferă nutrienți, netezește părul și îmbunătățește strălucirea.
 • Extract de orz: bogat în fenoli și flavonoizi, cunoscut că îmbunătățește activitatea antioxidantă.

 

Moroccanoil All-in-One Leave-in Conditioner este disponibil în saloane, pe www.toplineshop.ro, dar și în magazinele autorizate, iar prețul recomandat este de 167 lei/ 160 ml și 74 lei/50 ml.

Moroccanoil Volumizing Mist

Volumizing Mist oferă părului un volum vizibil fără a lăsa reziduuri lipicioase la atingere. În același timp menține flexibilitatea de la rădăcini până la vârfuri. Formula infuzată cu ulei de argan cu aminoacizi din orez fortifiază părul, iar sarea din Marea Moartă are rolul de a oferi volum și textură.

Caracteristici:

 • Nu încarcă părul
 • Îmbunătățește volumul și îl menține până la 72 ore
 • Păr mai voluminos cu 50%
 • Păr mai ușor de manevrat
 • Fortifică și oferă volum părului de la rădăcină

Cum se utilizează: 

Pulverizați generos, de la rădăcini până la vârfuri, pe părul curat și uscat din prosop. Ulterior uscați părul așa cum procedați de obicei.

Sugestie de la specialiști:

Reactivați instant și reîmprospătați volumul, modelând părul uscat cu ajutorul mâinilor. Pentru a personaliza și pentru a a obține mai mult volum și plenitudine, pregătiți părul aplicând și alte produse Moroccanoil din gama de volum.

 

Ingrediente cheie:

 • Ulei de Argan: Extrem de bogat în tocopherols (Vitamina E), acizi grași esentiali și antioxidanti. Uleiul natural hrănește firul de păr.
 • Sare din Marea Moartă: îmbunătățește și intensifică textura și volumul. Conține o varietate de minerale reconstructive precum calciu, magneziu și potasiu.
 • Aminoacizii din orez: ajută la fortifierea părului promovând volumul și manevrabilitatea.

Moroccanoil Volumising Mist este disponibil în saloane, pe www.toplineshop.ro și în magazinele autorizate, iar preșul recomandat este de 167 lei /160 ml si 74 lei/50 ml.

Până la 28 februarie este valabilă o ofertă specială pe www.toplineshop.ro, în magazinul Top Line și în saloane: pentru fiecare din cele două noi produse cumpărate se oferă cadou un produs complementar în variantă de 20 ml. De exemplu, pentru un Moroccanoil All-in-one Leave-in Conditioner primiți cadou un Morocanoil Volume Mist de 20 ml, și invers.

Moroccanoil este sponsor oficial al Eurovision 2021. Produsele brandului sunt distribuite în România, Bulgaria și Republica Moldova de Top Line, compania care aniversează 25 de ani de la înființare, 25 de ani în care a creat și dezvoltat industria de frumusețe profesională din România.

 

Vedetele au descoperit 3 coafuri în trend pentru sărbători, recomandate de stiliștii Moroccanoil

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)

Scrie un comentariu