Celebrity PR Stiri Interne Vedete

Alina Sorescu, voce de desen animat. A filmat videoclip in luna a opta de sarcina!

Scris de Alexandru Manea

Alina Sorescu incheie perioada celei de-a doua sarcini cu un nou proiect dedicat copiilor. Artista a inregistrat o piesa, care va fi difuzata in noul serial „Garda Felina”, de la Disney Junior, si a filmat si un videoclip pentru aceasta melodie speciala.

alina-sorescu-desen-animat-garda-felina-2

Alina apare intr-un decor desprins din celebra productie Regele Leu (Lion King), din anii 90, alaturi de cativa copii creind astfel o atmosfera de poveste. Artista isi imprumuta vocea unui personaj din noua serie Garda Felina, mai exact ghepardului Feli. 

alina-sorescu-desen-animat-garda-felina-5

Melodia urmeaza sa fie difuzata in episodul ce va fi difuzat in data de 24 aprilie, ora 19.30, de Disney Junior.

„Am participat cu mare drag la acest proiect si mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am vazut in copilarie intr-o sala de cinema. Abia astept ca si micutele mele sa descopere povestile si personajele din Garda Felina si mai cu seama pe Fuli, ghepardul a carei piesa o interpretez in limba romana,” a declarat Alina Sorescu.

alina-sorescu-desen-animat-garda-felina-3

Seria animata „Garda Felina” continua povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu”, urmarind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba si al Nalei, care este insotit de un grup diversificat de prieteni, dupa ce acestia isi unesc fortele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion si a prietenilor lui a fost prezentata pentru prima data in filmul de televiziune ”Garda Felina: Intoarcerea”, difuzat in premiera la Disney Junior Romania in luna martie.

alina-sorescu-desen-animat-garda-felina-4

alina-sorescu-desen-animat-garda-felina-1

Povestile prezentate in seria ”Garda Felina” sunt special create pentru copiii cu varsta intre 2 si 7 ani si familiile lor si transmit lectii pozitive despre munca in echipa, comunitate si diversitate. Expertii in Educatie si Stiinta din cadrul parcului tematic Animal Kingdom (Regatul Animalelor) al Disney au avut rolul de consultanti, fiind o sursa de inspiratie pentru povesti originale bazate pe experientele lor directe si oferind sfaturi despre trasaturile, comportamentele si habitatele diferitelor specii de animale africane. Fiecare episod ”Garda Felina” integreaza cuvinte si expresii Swahili si cantece originale.

 

Scrie un comentariu