Stiri Interne Uncategorized Vedete

Loredana traieste o experienta de neuitat in India. Ce decizie importanta a luat artista

Scris de Alexandru Manea

Loredana traieste o experienta de neuitat in India zilele acestea. Artista este plecata intr-o vacanta in care si-a propus sa se regaseasca si sa isi spele pacatele. Vedeta si-a facut curaj si a facut o baie in raul Gange pentru a se purifica, asa cum spune traditia indiana.

Loredana India 6

Loredana are o cariera de invidiat, fiind unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania de mai bine de 25 de ani. Vedeta a simtit nevoia de evadare insa si a plecat pentru cateva zile in India, o experienta despre care spune ca este peste asteptarile sale.

Loredana India 5

Loredana India 7

Artista este dornica sa cunoasca istoria si cultura acestui popor extrem de interesant. Loredana a cunoscut aici oameni fascinanti si si-a imbogatit garderoba cu mai multe obiecte vestimentare care fac parte din portul popular indian.

Loredana India 2

Insa principalul motiv pentru care Loredana a ales aceasta destinatie a fost dorinta de regasire. Cantareata si-a facut curaj si a facut o baie in raul Gange despre care traditia indiana spune ca spala toate pacatele. Agatata de o franghie, artista s-a scufundat de trei ori in rau pentru purificare.

„A fost mult mai simplu decat mi am imaginat vreodata! Am simtit ca am renascut, apa pur si simplu m-a luat in brate si m-a linistit! Si cat de lung a fost drumul pana aici, si doar un pas m-ar fi despartit de aceasta experienta magica! „, a scris Loredana entuziasmata pe pagina sa de Facebook.

Loredana Groza India

Vacanta Loredanei in India continua. Vedeta isi tine fanii la curent pe pagina sa de Facebook. In timp ce unii o admira pentru curajul ei, sunt si multi fani care o critica pentru destinatia aleasa. Loredana spune insa ca traieste una dintre cele mai frumoase experiente din viata ei.

Scrie un comentariu