News Stiri Interne Vedete

Ce face sora Monicai Columbeanu in Dubai

Scris de Alexandru Manea

Ce face sora Monicai Columbeanu in Dubai este una dintre intrebarile le care nimeni nu a putut raspunde clar pana acum. Se pare ca lucrurile se schimba deoarece Ramona Gabor isi incearca norocul in moda. Romanca a profitat de un eveniment super popular in Dubai pentru a-si lansa propria linie vestimentara, scrie Libertatea.

Ramona Gabor 3

Ani de zile, nimeni nu a stiut din ce isi castiga existenta Ramona Gabor. Sora Monicai Columbeanu a castigat bani din modeling si a fost cuplata, de-a lungul timpului, cu diversi barbati putred de bogati in Dubai. Acum, insa, romanca vrea sa fie independenta financiar si sa devina femeie de afaceri, scrie Libertatea.

„Eu locuiesc în Dubai, iar aici este ceva obișnuit să-ți petreci timpul liber pe iahturi, fie la o petrecere aniversară, fie doar o zi la soare, fie un eveniment social, cert este că întotdeauna se întâmplă pe un iaht, așa că am spus: de ce toată lumea aruncă doar un tricou și niște blugi scurți atunci când ne putem simți sexy, încrezători și plini de farmec tot timpul. Am vrut să creez conceptul „yachtwear” pentru că nu am găsit nimic pe gustul meu pentru astfel de petreceri. Fie că erau prea simple, fie că erau prea strălucitoate, fie eram prea acoperită. Nu era nimic care să fie sexy și elegante în același timp. Așa că am decis să am propria mea linie”, spunea Ramona când s-a apucat de afaceri.

Ramona Gabor 4

Romanca a profitat de una dintre competițiile periodice de polo, unde se strâng toți șeicii și oamenii de afaceri din Dubai pentru a urmări meciul de polo, dar și pentru a petrece pe cinste. Ramona Gabor și-a chemat prietenele la eveniment, majoritatea fotomodele, unde a avut prima prezentare de modă cu rochiile pe care le-a creat.

ramona gabor 2

Aceasta colectie s-a născut, mărturisea Ramona, din nevoia ei de a purta ceva sexy la ieșirile pe iaht, acolo unde se întâmplă toată acțiunea în Emiratele Arabe.

Scrie un comentariu