Stiri externe

15 momente când Kate Middleton a făcut ce NU trebuia

Scris de Ana Kozma

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, însă Kate Middleton nu duce lipsă de controverse. Ba din contră! Iata aici cateva din acele momente când Kate Middleton a făcut ce NU trebuia!

15 momente când Kate Middleton a făcut ce NU trebuia

Nu e ușor ca viața ta să se petreacă sub lumina reflectoarelor și atenția tuturor. Mai ales atunci când ești un om de rând devenit membru al Familiei Regale. Încă de când a devenit iubita Prințului William, în 2004, Kate Middleton a avut o mulțime de momente în care a stârnit controverse.

Atunci când Kate Middleton a apărut public fără inelul de logodnă, oamenii s-au îngrijorat. Ducesa a explicat însă că poartă cât mai puține bijuterii pe mâini pentru a limita răspândirea COVID-19.

Felul în care Kate Middleton și-a aranjat părul în ziua nunții a fost unul atipic pentru o figură regală. Se pare că ducesa a fost atunci sfătuită să își prindă părul într-un coc. La fel cum o făcuse în trecut și Regina Elisabeta. Ea nu a fost însă de acord și a preferat să se aranjeze după bunul plac în ziua cea mare.

La National Portrait Gallery Gala 2019, Kate Middleton a purtat o rochie Alexander McQueen. Una foarte asemănătoare cu cea purtată la Premiile BAFTA din 2017. Asemănătoare, dar nu aceiași. Internauții au dezbătut atunci intens acest subiect. Concluzia lor? E un gest de frivolitate să îți cumperi două rochii similare.

Cum arata mama lui Kate Middleton

Însăși Regina Elisabeta a încălcat protocolul la un moment dat de dragul lui Kate Middleton. Atunci când a lăsat-o să facă poze la Balmoral înainte să se fi căsătorit cu Prințul William.

Anunțul logodnei Prințului William cu Kate Middleton a fost unul intens urmărit. Atât de urmărit încât o mulțime de femei și-au dorit în garderobă rochia pe care Kate a purtat-o cu acea ocazie. Numărul comenzilor pentru acea rochie a fost neașteptat de mare, iar brand-ul care o crease nu a putut face față. Compania a dat faliment doi ani mai târziu.

Anul trecut, Kate Middleton a fost văzută purtând pantaloni scurți în public. A fost pentru prima oară într-un deceniu. Mulți internauți au spus atunci că acest outfit nu ar fi deloc potrivit pentru viitoarea Regină.

În fotografia de la botezul micuțului Archie, Kate a purtat o pereche de cercei din colecția regretatei Prințesa Diana. Aceiași pe care Diana îi purtase la boteztul lui Harry în 1984. Unii au acuzat-o că a eclipsat-o pe Meghan Markle într-o zi importantă pentru aceasta.

Deja este o tradiție ca mamele din Familia Regală să iasă în fața spitalului la câteva ore după naștere. După nașterea Prințului Lousi, până și Keira Knightely a acuzat-o pe Ducesă că setează standarde imposibile pentru viitoarele mame. Că pentru majoritatea femeilor e imposibil să arate ca scoase din cutie la doar câteva ore după ce devin mame.

De ce nu au fost Meghan Markle și Kate Middleton niciodată apropiate

Kate Middleton a ales să poarte o rochie Dolce & Gabbana la Wimbledon. Asta în ciuda faptului că la momentul respectiv, celebrul brand era implicat într-un scandal de rasism.

S-ar părea că Regina a fost foarte dezamăgită când a aflat că Ducesa vrea să reducă drastic numărul aparițiilor publice în perioada sarcinii cu numărul 3.

Kate Middleton nu a fost deloc încântată când a aflat că trebuie să fie supusă în fața celor ce sunt Prințese prin naștere. Mai ales atunci când nu îl are alături pe Prințul William.

Alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton au fost mai mereu controversate. Adesea se spune că Ducesa poartă culori prea puternice, nepotrivite pentru o figură regală. Mai ales la anumite evenimente.

La o cină oficială din Solomon Islands, Kate Middleton și Prințul Harry au purtat ținute greșite. Au vrut să facă un gest frumos, îmbrăcând haine tradiționale. Din păcate, ținutele lor erau tradiționale din Cook Islands, nu din Solomon Islands.

Kate Middleton a avut parte de un „moment Marylin Monroe” chiar cu o lună înainte de căsătoria cu Prințul William.

Ducesa de Cambridge a fost intens criticată de PETA și alte organizații după publicarea unor fotografii în care poartă mănuși de blană naturală.

Scrie un comentariu