News

KEEPFLOW, un nou proiect lansat cu ajutorul BRAVO

Scris de Alexandru Manea

KEEPFLOW, un nou proiect muzical, initiat de Florin Dan Gherlea, a fost lansat cu ajutorul revistei Bravo, publicatie care si-a propus sa ajute artistii aflati la inceputul carierei. Dan are pana in prezent doua piese lansate si un pictorial realizat de Remus Toderici.

BRAVO: Cum a luat nastere proiect „KEEPFLOW”?

KEEPFLOW:  Proiectul a luat nastere la sfarsitul anului 2009 cand s-au pus bazele unui nou proiect si s-a concretizat in vara acestui an prin finalizarea a doua piese Star of night si High o colaborare cu Alin Radu ,BASSTYPE (Petcu Cristian) si rUana (Oana Tarb).

BRAVO: Ai inregistrat deja doua piese. Pe cand vei lansa primul album?

KEEPFLOW:  Lucram la un material discografic cu diferiti compozitori  insa nu pot zice o data fixa . Ce este foarte important pentru mine este sa evoluez din punct de vedere artistic cu fiecare piesa lansata.

BRAVO: Cu cine ai dori sa realizezi un featuring?

KEEPFLOW:  Sincer sa fiu sunt multumit de colaborarile cu rUana Oana Tarb si cred ca acest proiect ne prinde pe amandoi. Insa pe viitor nu m-am gandit la un featuring cu cineva anume dar momentanr stiu sigur ca raman la featuring cu rUana Oana Tarb.

BRAVO: Cine face parte din echipa cu care lucrezi la proiectul KEEPFLOW?

KEEPFLOW:  Suntem o mana de oameni cum ar fi: Oana Tarb, Alin Radu. Petcu Cristian,  Alex Ardelean , Ciurea Dacian Idu Andrei si multi alti.

 

BRAVO: Crezi ca internetul este important pentru promovarea muzicii noi?

KEEPFLOW: Desigur. Atat artisti noi cat si cei cu cativa ani de activitate in spate au nevoie de promovare . Cu toate ca daca ne intoarcem in urma cu 4 ani nu credea nimeni intr-o astfel de promovare, si uite acum a ajuns cea mai importanta cale de promovare a noilor artisti si nu numai.

BRAVO: Esti perfectionist?

KEEPFLOW: Nu. As fi cel mai ipocrit sa spun acest lucru. Cu toate ca acesta este scopul orcarui artist sa devina din ce in ce mai bun sa tinda spre perfectiune, insa de la a tinde spre perfectiune si a fi perfect este cale lunga. Si se stie ca perfectiunea nu o poate atinge nimeni.

BRAVO: Asculti sfaturile celorlati in materie de muzica? Accepti criticile si iti recunosti greselile?

KEEPFLOW:  Desigur. Eu merg dupa principiul ca dor gresind inveti si faptul ca cineva te corecteaza s-au te avertizeaza ca ceva nu e bine este din punct de vedere constructiv .. Trebui sa recunoastem ca noi oameni nu prea ne vedem greselile noastre astfel incat  ar trebui sa multumim celor care trag un semnal de alarma cu privire la acest aspect.

BRAVO: Ca interpret tinar si necunoscut, ai face compromisuri?

KEEPFLOW: Sincer sa fiu nu am ce compromisuri sa fac. Tot ce am facut pana acum am facut pe propriile mele forte nu am avut nevoie de nimic de la nimeni.

BRAVO: Un cand un mesaj celor care se afla la inceput

KEEPFLOW:  Sa aiba incredere in ei si sa nu renunte. Cu toate ca sunt momente in care smti ca nu mai poti sa nu renunti, si tot odata sa accepti sfaturi de la cei care au ceva de spus.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu