Stiri externe Video

100 de ani de la lansarea parfumului Chanel No.5

Scris de Ana Kozma

Chanel No.5 este mai mult decât un parfum. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la lansarea acestei arome legendare, creată de Gabrielle „Coco” Chanel în colaborare cu parfumierul francez Ernest Beaux.

100 de ani de la lansarea parfumului Chanel No.5

Chanel No.5 este cel mai de succes parfum feminin din toate timpurile. A fost creat în anul 1921 de Gabrielle „Coco” Chanel în colaborare cu parfumierul francez Ernest Beaux. De-a lungul celor 100 de ani, a fost purtat de cele mai mari staruri de la Hollwyood. Pornind de la Marilyn Monroe și ajungând la Marion Cotillard, ambasador Chanel No.5.

Astfel, Chanel sărbătorește anul acesta 100 de ani de la lansarea pe piață a emblematicului parfum. Casa de modă franceză celebrează asta printr-un episod special din seria Inside Chanel.

În acest episod, oamenii vor descoperi Chanel No.5 așa cum nu au făcut-o până acum. Află povestea sa de la bun început. Ce a servit drept inspirație în crearea sa și semnificația specială din spatele numărului 5. De asemenea, rolul avut de acest parfum în al doilea război mondial și impactul său asupra parfumurilor moderne.

5 lucruri inedite despre Chanel N°5, cel mai de succes parfum din toate timpurile

Cate flori se culeg pentru doar o sticla de parfum Chanel No5

Scrie un comentariu