ADPM Health

10 reguli pentru a avea o viata frumoasa de la Kinga Sebestyen

Scris de Alexandru Manea

Mereu energica si cu zambetul pe buze, Kinga Sebestyen dovedeste a fi mereu un exemplu pentru cei din jur, pasionati de sport si nu numai. Renumita antrenoare de Kangoo Jumps are un tonus de invidiat si un optimism molipsitor.

10 reguli pentru a avea o viata frumoasa de la Kinga Sebestyen

Si nu doar sportul o face sa ajunga la aceasta stare de spirit, ci si 10 reguli pe care le urmeaza cu strictete si care o ajuta sa aiba o viata frumoasa, in armonie cu cei din jur.

Kinga dezvaluie cele 10 porunci care ii ghideaza viata:

  1. Iubiti ceea ce faceti. Nu va complicati viata cu un job pe care il detestati. Nu va aduce nimic bun, nici pentru starea voastra psihica ori fizica, nici pentru acel business.
  2. Ganditi pozitiv. Incercati sa vedeti partea plina a paharului. Viata e scurta, nu are rost sa ne incarcam mintea cu ganduri negative. Zilnic trebuie sa zambim si sa fim recunoscatori pentru ce avem
  3. Nu amanati. Anii trec foarte repede. Ce puteti face azi, faceti. Nu amanati. Fiecare clipa este pretioasa.
  4. Fiti spontani. Schimbati planurile, daca este nevoie, bucurati-va de ce ofera surprinzator viata.
  5. Respectati oamenii din jur. Avem cu totii dreptul de a fi apreciati si iubiti, chiar daca nu ne cunoastem ori nu suntem legati de o prietenie sau un grad de rudenie. Sentimentele pe care le emiti ti se intorc.
  6. Zambiti si imbratisati des. Este atat de simplu, dar aduce atat de mult bine! Cu totii avem nevoie sa fim apreciati si iubiti.
  7. Nu urati si nu tineti ranchiuna! Sunt sentimente atat de negative, de daunatoare, de o energie foarte joasa. Nu rezolvati cu ele absolut nimic, doar va innegrii sufletul si mintea.
  8. Aratati intotdeauna ce simtiti. Nu tineti in voi. Impartasiti cu ceilalti.
  9. Ajutati atunci cand puteti. Evoluam daca tinem aproape unii de ceilalti. Fiecare are propriile calitati ce merita impartasite .
  10. Nu uitati niciodata ca viata este un dar pe care sa il pretuiti. Chiar si lucrurile rele care se intampla sunt lectii pe care sa le intelegem. Orice are un rost in viata care duce la mai bine”, declara Kinga Sebestyen.

 

Kinga se pregateste pentru unul din cele mai importante proiecte din cariera: cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie.

Evenimentul va avea loc duminica, 13 octombrie, in Piata Unirii din Oradea, unde, daca vor participa peste 1300 de persoane, manifestarea va intra in Cartea Recordurilor. Reprezentantii Guiness Book of World Records vor fi prezenti la eveniment si vor inregistra initiativa.

Kinga Sebestyen, premiata pentru modul in care ajuta copiii bolnavi de cancer

Intrucat numarul participantilor trebuie verificat de reprezentantii Guiness, cei care doresc sa participe la ora de Kangoo Jumps trebuie sa se inscrie in prealabil in noua aplicatie de mobil, JumpClass, care este gratuita.

 

“Vorbim de un record mondial ce trebuie verificat si monitorizat de reprezentantii Cartii Recordurilor. De aceea, este necesar ca toti participantii sa se inscrie in prealabil in aplicatia JumpClass, ce poate fi descarcata pe mobil gratuit din magazinele iOS si Android. La eveniment acestia vor primi ghete rebound pe care vor sari in acea ora speciala. Vom fi peste 1300 de persoane si vom intra astfel in Cartea Recordurilor. Fiecare persoana va primi la final diploma de participare si de multumire pentru ca a contribuit la includerea Romaniei in Guiness World Records”, adauga Kinga Sebestyen.

 

Scrie un comentariu