News Special

10 lucruri pe care nu le stiai despre DAFT PUNK!

Scris de Administrator

Daft Punk este un celebru duo de muzica electronica dormat din doi artisti francezi – Guy-Manuel de Homem-Christo si Thomas Bangalter. Si-au castigat notorietatea in perioada anilor ‘90, odata cu miscarea muzicii house din Franta si au reusit sa si-o pastreze de-a lungul anilor. Multi le-au ascultat muzica si le-au admirat imaginea invaluita in mister, insa exista si lucruri pe care poate nu le stiati despre ei!

daft-punk-fun-facts

Site-ul nme.com a alcatuit recent o lista a celor mai inedite informati referitoare la trupa Daft Punk. ADPM a selectat cateva dintre ele, pe care astazi vi le prezinta!

daft-punk-fun-facts1

1. Au muzica in sange! Tatal lui Bangalter, Daniel Vangarde, a scris si a produs “D.I.S.C.O” pentru Ottawan si “Cuba” pentru Gibson Brothers.

daft-punk-fun-facts2

2. David Bowie i-a cautat personal pe cei doi artisti pentru a-i remixa o piesa! Au refuzat politicos!

daft-punk-fun-facts3

3. Cat de mult timp a trecut de cand si-au lasat ultima oara chipurile fotografiate? Politica de a se lasa fotografiati doar purtand masti dateaza din mai 1996.

daft-punk-fun-facts4

4. S-au inspirat in alegerea numelui Daft Punk dintr-o recenzie care descria piesa “Cindy, So Loud” drept “daft punky trash

5. Au aparut intr-un spot publicitar al brand-ului GAP.

daft-punk-fun-facts5

6. Au lansat hit-uri si sub alte titulaturi decat Daft Punk. Single-ul pe care Bangalter l-a lansat in anul 1998, “Music Sounds Better With You”, a apartinut unui alt proiect al sau, Stardust.

daft-punk-fun-facts6

7. Albumul “Random Acces Memories” reprezinta 74 de minute de muzica!

daft-punk-fun-facts7

8. Se spune despre de Homem-Christo ca se trage dintr-o faimoasa familie aristocrata.

daft-punk-fun-facts8

9. Sunt mari fani ai lui Barry Manilow.

daft-punk-fun-facts9

10. Primele lor costume nu au fost cele de roboti. Obisnuiau sa poarte diverse masti, printre care si unele de Beavis & Butthead.

Scrie un comentariu