ADPM Cool

10 cărți pe care să le citești pe plajă

Scris de Ana Kozma

Cititul poate fi o activitate extrem de plăcută, mai ales dacă o întreprinzi în vacanță, pe plajă. Sub umbrelă și cu sunetul valurilor pe fundal. Iată în continuare 10 exemple de cărți ideale pentru vacanța de vară.

10 cărți pe care să le citești pe plajă

Cititul reprezintă o activitate care ne relaxează și, totodată ne ajută să ne dezvoltăm. Iar întreprinsă pe plajă, este o modalitate perfectă de a ne petrece timpul liber. De a ne deconecta de la agitația de zi cu zi și a zbura cu gâdul… departe. Vă prezentăm în continuare o selecție de 6 cărți ideale pentru vacanța de vară.

Seven Days in June (Tia Williams)

Un roman de dragoste. O poveste în care iubirea apare, este pierdută și apoi regăsită. Evva și Shane au avut o aentură fierbinte în urmă cu mulți ani. Atunci când se reîntâlnesc, cei doi au ocazia de a dezvolta o relație în adevăratul sens al cuvântului.

The View Was Exhausting (Mikaella Clements și Onjuli Datta)

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ai o relație cu o persoană faimoasă? Această poveste de dragoste petrecută la Hollywood reprezintă răspunsul la întrebare. Arată că o astfel de iubire nu este neapărat la fel de glamour cum ne-am aștepta să fie.

Impostor Syndrome (Kathy Wang)

Julia Lerner este recrutată ca spion de o agenție rusească. De aici pornește povestea plină de satiră a romanului „Impostor Syndrome”. Este al doilea roman scris de Kathy Wang.

Don’t Breathe a Word (Jordyn Taylor)

Ultimii ani ne-au demonstrat că liceele cu internat de elită reprezintă locul în care se nasc unele dintre cele mai interesante povești. Acest roman nu face excepție. El spune două povești în paralel. Cea a Evei, în timpul prezent, care este recrutată pentru a se alătura unei societăți secrete. Totodată cea a lui Connie, petrecută în 1962, când aceasta face cunoștință instalația de testare nucleară a școlii.

Dream Girl (Laura Lippman)

Naratorul este un romancier internat în spital după un accident grav. Acesta începe să primească telefoane de la o femeie ce pretinde că este personaj într-unul dintre romanele sale. Un thriller psihologic pe care nu te vei plictisi citindu-l.

We Were Never Here (Andrea Bartz)

Emily și buna ei prietenă, Kristen, fac anual câte o excursie cu rucsacul în spate. Pentru al doilea an la rând, excursia este una cât de poate de sângeroasă. Pură întâmplare sau secrete bine păzite?

A Theater for Dreamers (Polly Samson)

Visezi la o vacanță în Grecia? Atunci aceasta este cartea potrivită pentru tine. În anii 60, insula grecească Hydra era ca un fel de Mecca pentru intelectualii și artiștii liberi, precum celebrul Leonard Cohen. Acolo și-a întâlnit Cohen muza și marea dragoste, Marianne Ihlen. Când Erica merge în Hydra, se regăsește fix în această atmosferă boemă în care te vei transpune și tu citind cartea.

Act Your Age, Eve Brown (Talia Hibbert)

Ultimul volum din trilogia ce spune povestea Evei Brown. De data aceasta, Eve trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Un eșec în carieră o face să ajungă într-un fermecător B&B. Jacob Wayne, proprietarul hotelului, e total opus ei. În ciuda acestui lucru, magia apare atunci când se întâlnesc.

We Want What We Want: Stories (Alix Ohlin)

Cartea reprezintă un total de 13 portaluri către vieți care se află în cele mai stranii momente. În prima dintre povestiri, spre exemplu, Vanessa revine acasă după un an de studii în străinătate. Descoperă astfel că tatăl său trăiește cu cea mai bună prietenă a ei din copilărie.

The Other Black Girl (Zakiya Dalila Harris)

Nella Rogers este obișnuită să fie singura angajată de culoare la o editură. S-a săturat însă ca lucrurile să stea așa. Atunci când Hazel este și ea angajată, Nella crede că și-a găsit un aliat. Stau oare lucrurile chiar așa?

Se pregateste Matrix 4? Ea ar fi in carti pentru a juca cu Keanu Reeves!

Scrie un comentariu