ADPM Coffee Break Style Radar

10 bărbați celebri care au schimbat moda masculină în ultimii ani

Scris de Sorin Dutoiu

Noua generație de fashion mega influenceri este compusă din nume celebre din industria muzicii sau a modei. 10 bărbați care, prin modul lor îndrăzneț de a se îmbrăca, au dat tonul și au inspirat o întreagă nouă generație de consumatori.

10 bărbați celebri care au schimbat moda masculină în ultimii ani

Trendurile vestimentare par să se schimbe radical de la un sezon la altul. Jeans skinny, sacouri cu batriste colorate, paltoane largi, cămăși colorate, jeanși rupți, samd. Trendurile în prezent nu țin doar de obiectul vestimentar în sine, ci de atitudinea cu care îl porți. Iar la acest aspect există 10 bărbați celebri care dau tonul în industrie și influențează milioane de tineri, și nu numai, de a le urma exemplul.

Pharrell Williams

Artistul s-a transformat într-un style icon. A început prin a ne demonstra cât de fashion pot fi simplii jeanși cu tricou, dacă știi cum să îi porți, și a ajuns acum a purta creații extravagante, chiar unele inspirate de garderoba feminină, precum șiragurile cu pietre de la gât, purtate peste cămașă.

Sunday best. #oscars #hiddenfigures 📸: @jr

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on


Jared Leto

Puțini sunt așa de curajoși din punct de vedere stilistic precum Jared Leto. Acesta preferă vestimentațiile extrem de colorate, un mix al modei anilor 70 cu stilul Ludovic al XIV-lea, totul adus în prezent prin accente actuale cool.

Nothing was stopping me from playing that show 💪🏻🕺🏻

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on


Alessandro Michele

Este arhitectul din spatele stilurilor lui Tom Hiddleston, Harry Styles și Jared Leto și a demonstrat că este în regulă să mergi foarte departe din punct de vedere vestimentar pentru a atrage atenția.

A post shared by Alessandro Michele (@lallo25) on


Harry Styles

Este rockerul androgin, care poate ieși la rampă cu jeanși skinni, ciocate și ămăși înflorate, dar și cu costume pastelate, așa cum procedează în prezent.

Luka Sabbat

Este adolescentul cool pe care toată lumea îl urmărește și îl admiră. Luka participă la marile festivaluri de modă internaționale și este un influencer în domeniu îmbinând street style-ul cu high fashion.

Very serious at the met gala with my GUY in the cut. Thank you @dolcegabbana

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on

Get ya pieces up Cc: @brownsfashion

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on


Kanye West

Nu îi este teamă să experimenteze noi stiluri. Poartă ciocate cu toc înalt, mantouri de piele, haine de blană. Pentru că își permite să facă ceea ce vrea, având faima și banii necesari.

Young Thug

Un rapper care poartă haine și accesorii feminine. În lumea mea nu contează acest lucru! Poți fi un gangster în rochie. Sau un gangster în pantaloni sport largi. Nu cred în diferențiere ca masculin sau feminin, declară acesta.

🔑👿

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

what’s your favorite thug album?

A post shared by Young Thug (@youngthug) on


Jaden Smith

Fiul lui Will Smith este apreciat pentru faptul că, încî de la vârstă fragedă a început să experimenteze stiluri vestimentare care mai de care mai curajoase, sfidează bariera dintre masculin și feminin și reușește să surprindă plăcut cu fiecare realizare de acest tip. Până și directorul de creație de la Louis Vuitton, Nicolas Ghesquiere, a rămas impresionat și l-a cooptat pe Jaden în noua campanie a brandului… pentru linia feminină.

Justin Bieber

Artistul experimentează diverse stiluri, nu atât de mult precum precedenții, însă, fiind un nume atât de celebru, este suficient pentru ca orice joacă stilistică să devină imediat cunoscută publicului. Bieber poartă ciocate cu toc înalt, tricouri cu buricul la vedere, chiar și haină de blană.

A$AP Rocky

I KNOW IT’S #WRONG . . . #LINKINBIO

A post shared by A$AP Mob (@asapmob) on


La fel ca și Jared Leto ți Alessandro Michele, A$AP Rocky dovedește că, pentru un bărbat, nu este deplasat să apeleze la acesorii strălucitoare, cu pietre scumpe și că, inclusiv pentru publicul masculin, creativitatea stilistică poate fi nemărginită.

Scrie un comentariu