News

10.000 de euro, darul lui Gerard Butler la nunta fratelui Madalinei Ghenea?

Scris de Alexandru Manea

Chiar daca nu a fost prezent la nunta fratelui Madalinei Ghenea, Gerard Butler a tinut sa respecte traditiile romanesti si a trimis un plic cu 10.000 de euro drept dar de nunta.

ghenea-butler-madalina-ghenea

Fratele Madalinei Ghenea a avut surpriza ca duminica dimineata, spre finalul petrecerii nuntii sale, sa afle ca Gerard Butler, desi absent de la eveniment, i-a trimis un plic cu bani drept dar de nunta.

Conform Click!, actorul le-ar fi dat mirilor nu mai putin de 10.000 de euro, o suma foarte mare pentru o nunta modesta cum a fost cea din Slatina.

Alin, fratele Madalinei Ghenea, s-a insurat sambata si a organizat petrecerea intr-un cort amplasat pe Dealul Gradiste din Slatina.

fratele-madalinei-ghenea-nunta

madalina-ghenea-rochie-nunta-3

 

La eveniment a participat si celebra lui sora, Madalina Ghenea. Actrita si-a facut aparitia intr-o rochie verde smarald, creatie Maria Lucia Hohan.

madalina-ghenea-nunta-frate-rochie

 

Ea nu a fost insotita de Gerard Butler, declarand ca actorul nu a dorit sa eclipseze, prin prezenta lui, evenimentul special al celor doi miri.

Totusi, insurateii au ocazia sa il cunoasca pe actor in cadrul lunii de miere. Madalina Ghenea a lasat sa se inteleaga ca ii va insoti pe cei doi soti in vacanta de la finalul anului si ca este posibil ca acolo sa apara si cunoscutul actor.

“Fratele meu va merge in luna de miere in decembrie si il voi insoti si eu”, a declarat ea pentru Libertatea.

Scrie un comentariu