News

„Dansez pentru tine” impleste 100 de editii! Iata cine va dansa in editia speciala de maine seara!

Scris de Alexandru Manea

Dansez pentru tine sarbatoreste maine nu mai putin de 100 de editii, iar pentru asa sarbatoare concurentii se pregatesc sa-ncinga ringul cu dansuri populare.

Daca la folclor se va petrece neaos, printre chiotele de bucurie se vor strecura si momente de nostalgie: perechile ramase in concurs vor readuce in scena dansul lor preferat din toate celelalte editii ale emisiunii, grupate sub numele Remember.

In aceeasi editie, George Boghian debuteaza alaturi de noua lui partenera, Roxana Ionescu, iar Marian Dragulescu danseaza in locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alaturi de Andreea Preda.

Editia cu numarul 100 aduce pe ringul de la Dansez pentru tine perechi si vedete din sezoanele trecute care au ramas in sufletul telespectatorilor. Tot maine,  gratioasa Olivia Steer va pasi pe ringul de dans pentru un caz umanitar.

Pe langa echipele din acest sezon, rand pe rand vor veni din nou in fata telespectatorilor si ii vor emotiona cu dansurile lor spectaculoase Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo si va pupa Jean de la Craiova. 

Si mai emotionanta va fi seara pentru Bianca Dragusanu si Pavel Stratan, pentru ca echipele din care fac parte sunt condamnate la duel.

„Toti trei suntem foarte muncitori si meritam sa ramanem in concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merita tot sprijinul, Dani este cel mai rabdator om pe care l-am cunoscut si un om foarte talentat, care a reusit sa ma transforme intr-un om care poate duce o coregrafie la bun sfarsit”, a declarat Bianca, dornica sa continue competitia visurilor.

Pavel Stratan, grav accidentat, nu va dansa maine seara alaturi de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sarit in ajutor chiar Marian Dragulescu, cel care a promis ca va face tot posibilul ca Andreea sa mearga mai departe.

“Noi, echipele de la “Dansez pentru tine” ne-am imprietenit. Ma simt foarte onorat ca Pavel m-a ales pe mine, ii doresc insanatosire grabnica si vreau sa stiti ca voi trata aceasta misiune cu seriozitate maxima, asa cum am facut si in cazul Adrianei”, a declarat Marian Dragulescu.

Telespectatorii pot salva favoritii trimitand SMS la 1322 cu textul “Bianca”, daca vor ca Bianca si Carol sa mearga mai departe, sau “Pavel”, daca vor sa salveze din nou echipa formata din Andreea Preda si Pavel Stratan.

De asemenea, telespectatorii mai pot vota sunand la 0900.760.402 pentru Bianca si Carol, sau la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu