Printesa Diana, in grafic pentru ,,Bodyguard 2″

By in 14.04.2012

Kevin Costner a marturisit in emisiunea lui Anderson Cooper ca Printesa Diana se afla in grafic pentru a interpreta rolul principal in cea de-a doua parte a filmului ,,Bodyguard”. Printesa a fost interesata de aceasta colaborare, dar, din pacate, s-a stins din viata inainte ca ca proiectul sa fie pus pe picioare

Printesa Diana se afla in grafic pentru a interpreta rolul principal in continuarea filmului ,,Bodyguard”, inainte de a muri, a dezvaluit Kevin Costner. Actorul a recunoscut acest lucru intr-un interviu cu Anderson Cooper. ,,Am vorbit cu Diana despre Vodyguard 2. I-am spus ca voi avea grija de ea exact asa cum am avut grija si de Whitney”.

,,Ea mi-a lasat impresia ca ar putea fi de acord cu aceasta propunere. Cand a murit, a aparut in toate publicatiile si pe fiecare post TV. Stiam ca am o poveste interesanta pe care as fi putut sa o ofer publicului, insa nu am vrut sa fac asta. Un reporter foarte bun a venit la mine un an mai tarziu, m-a intrebat daca este adevarat si am recunoscut”, a spus el.

Costner a vorbit despre intentiile Dianei de a filma, in 2001. ,,A vrut ca eu sa scriu scenariul pentru ea. I-am spus ca o sa fac asta si a fost interesata”.

Kevin Costner a vorbit si despre tragica moarte a lui Whitney Houston, care l-am afectat foarte mult. ,,Au fost cativa oameni care au iubit-o cu adevarat pe Whitney. Ea va fi intotdeauna o persoana pe care am apreciat-o foarte mult. Am vazut la ea mult mai mult decat a vazut restul lumii”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud