Prima dovada ca Iulia Vantur si indianul Salman Khan se cunosc!

Autor: in 31.05.2013

Iulia Vantur si Salman Khan formeaza un cuplu. Asa sustine presa mondena din India si Romania. Pana sa se confirme aceasta informatie, a aparut ok prima dovada ca cei doi se cunosc macar: o fotografie in care apar stand la aceeasi masa.

salman-khan-iulia-vantur-couple

Despre Iulia Vantur (33 ani) s-a scris recent ca ar avea o relatie amoroasa cu celebrul actor indian Salman Khan (47 ani).

Cei doi s-ar fi cunoscut in urma cu doi ani, pe vremea cand vedeta din Romania se afla in prima calatorie in tara asiatica.

Prezentatoarea stirilor Pro TV si-a luat recent concediu, pare-se, cu gandul de a petrece doua luni in India unde, asa cum sustin sursele, sa isi faca debutul in cinematografia bollywood-iana, avand sprijinul celebrului sau partener.

Presa locala sustine ca Iulia si Salman au fost zariti in mai multe reanduri cazandu-se intr-un hotel de lux din Bombay, de aici aparand si zvonurile ca ar avea mai mult decat o relatie de amicitie.

Nici Iulia, nici Salman nu au confirmat aceste informatii si nicio fotografie in care apar impreuna nu a fost publicata de vreun ziar.

Pana ieri cand o persoana apropiata celor doi a postat pe Twitter un instantaneu in care Iulia apare la aceeasi masa cu celebrul actor indian.

iulia-vantur-salman

 

Ce-i drept, nu in ipostaze de indragostiti, ci doar luand cina, unul langa altul, dar impreuna cu alte persoane.

Presa indiana relateaza insa despre planurile actorului de a o cere chiar in casatorie pe „frumoasa vedeta TV din Romania”.

Mai mult, jurnalistii scriu ca cei doi s-au cunoscut chiar multumita fostului iubit al Iuliei, Marius Moga, cel care le-a si facut cunostinta, chiar in perioada cand cei doi erau inca impreuna.

Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>