Cristina Spatar, din nou insarcinata prin tratamentul Nicoletei Luciu

By in 25.10.2011

Cristina Spatar a ramas din nou insarcinata, dupa un tratament de fertilizare in vitro. Artista in varsta de 39 de ani s-a chinut timp de un an sa ramana insarcinata, iar acum si-a anuntat fanii ca este in a treia luna de sarcina.

Dupa multe tratamente si un an de incercari repetate, Cristina Spatar si sotul ei, Alin Ionescu, care au deja impreuna un baietel de doi ani, pe nume Albert, asteapta inca un copil impreuna. Solista urmeaza sa nasca anul viitor.

,,Am facut acelasi tratament de fertilizare in vitro ca acum trei ani in Germania, de data aceasta in Romania. A fost dificil, un tratament care te solicita fizic. Din cauza stresului nu puteam ramane insarcinata, stresul meu fiind legat de cariera. Asa ca am hotarat sa iau o pauza de sase luni, ca sa fac acest tratament.”, a declarat artista pentru Happy Hour.

,,In timpul fertilizarilor, am clacat si am apelat la un psihoterapeut. Am incercat sa raman gravida timp de un an. La a doua sarcina am avut mai multe incercari de fertilizare in vitro decat la prima, probabil varsta isi spune cuvantul. Am inteles ca si Nicoleta Luciu a facut acelasi tratament ca mine” a explicat Cristina.

Cantareata va naste in luna aprilie a anului viitor, la clinica Regina Maria, din Bucuresti, iar spitalizarea o va costa aproximativ 2500 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud