Cea mai cool destinatie pentru vacanta de vara: Saint Tropez!

By in 7.04.2012

Saint Tropez este una dintre cele mai exclusiviste statiuni din Europa, un loc ideal pentru o vacanta de vara plina de distractie si experiente inedite. Cel mai luxos club de pe Coastra de Azur, Club 55, organizeaza cele mai minunate petreceri si an de an, celebritatile de la Hollywood aleg aceasta destinatie

Unul dintre cele mai exclusiviste locuri in care poti sa iti petreci vacanta de vara este Saint Tropez. Petrecerile de pe plaja sau din cluburile luxoase sunt o experienta inedita, indiferent daca esti adeptul muzicii de club sau esti pasionat de folk, rock, reggae sau tehno.

Situat pe Coastra de Azur, in Franta, pe tarmul marii Mediteraneene, Saint Tropez are aproximativ sase mii de locuitori si adaposteste muzeul ,,Annonciade”, cu una dintre cele mai bogate colectii de tablouri ale impresionistilor francezi.

Cel mai luxos si exclusivist club din Saint Tropez este 55, aflat la cativa kilometri de oras, in Ramatuelle. Oaspetii sosesc aici cu yachtul sau elicopterul personal si este frecventat in general de celebritati, precum Bono, Naomi Campbell, Tara Reid, Victoria Silvstedt sau Elisabeta Gregoraci. Club 55 este locatia ideala pentru petreceri sofisticate pe malul marii.

Desi preturile in Saint Tropez nu sunt tocmai accesibile, statiunea promite distractie, panorame inedite si vreme minunata, astfel ca nu vei regreta nici o secunda banii cheltuiti. Daca va doriti totusi o vacanta linistita, Saint Tropez nu poate reprezenta cea mai buna alegere, datorita activitatilor extravagante si mai ales a turistilor dornici de distractie, in una dintre cele mai exclusiviste statiuni din toata Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud