Ana Maria Prodan, Kim Kardashian a Romaniei? Va avea reality-show!

By in 31.01.2012

Ana Maria Prodan o ia pe urmele lui Kim Kardashian. Impresara a semnat cu Antena 1, astfel ca, in curand, ea va fi personajul principal al unui reality-show care ne va arata ce face ea 24 de ore din 24.

Ana Maria Prodan va fi cea mai noua vedeta de reality show a Romaniei. Ea a semnat un contract cu Antena. In scurt timp, vom putea vedea pe micile ecrane cum decurge o zi din viata impresarei si mai ales care sunt activitatile sale cotidiene.

,,Este o viata fascinanta. Eu am crescut asa, am avut noroc cu mama mea. Fetitele mele sunt putin speriate ca nu stiu ele ce va urma, la scoala, ce vor zice colegii”, a declarat Ana Maria Prodan pentru emisiunea ,,Acces Direct”.

,,Am semnat cu trustul vostru un contract pentru un reality-show, inca nu stiu exact numele. Voi avea echipe de filmare dupa mine intreaga zi. Eu daca ma enervez, tin teama de nimic.

Sper sa multumesc si partea masculina pentru ca vor vedea personaje din lumea fotbalului si partea feminina, ca vor vedea cum traiesc eu, ce imi cumpar. Nu-mi doresc sa fie gen Monica Columbeanu show, nu ca nu mi-a placut, dar nu imi place o chestie statica, doresc sa ma vedeti asa cum sunt eu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud