Afla cum isi vor petrece Adela Popescu si Radu Valcan Pastele!

By in 14.04.2012

Adela Popescu si Radu Valcan vor petrece Pastele alaturi de familiile lor, atat la Susani, cat si la Bucuresti. Vedeta spune ca, la fel ca in fiecare an, va participa la Slujba de Inviere si la cea de a doua zi, dupa care va petrece o zi in natura. Mai mult, Adela a dezvaluit un mod inedit de a vopsi oua, metoda pe care o folosea in copilarie

La fel ca in fiecare an, Adela Popescu spune ca va respecta traditiile de Paste, va merge la biserca atat la Slujba de Inviere, cat si duminica dimineata.

,,Mergem la Slujba de Inviere. In fiecare an mergem. Cand eram mica stiam tot prohodul, chiar si acum mai tin minte melodii ale celor 3 stari. Respectam traditiile de Paste, Slujba de Inviere, slujba de a doua zi dimineata, in duminica Pastelui. Apoi, cand ne intoarcem de la biserica, mergem la padure si mancam o masa campeneasca, iar baietii joaca fotbal. Este foarte relaxant si distractiv in acelasi timp”, a declarat Adela la ,,Ce se intampla doctore”.

Vedeta a marturisit ca la ea acasa, nu exista traditia cu Iepurasul de Paste, insa, cu toate astea, isi fac cadouri si vopsesc oua intr-un fel inedit. ,,La noi nu exista traditia cu Iepurasul de Paste, dar intotdeauna cand merg in vizita la parintii mei, le cumpar cadouri. Vopsim oua de toate culorile acum, mai demult, cand eram mica, foloseam diverse metode. Spre exemplu, se inveleau ouale intr-un ciorap si se punea o frunza, formand astfel un model pe ele. Si acum mai vopsim oua cu diverse forme, sunt haioase”.

Adela va petrece Pastele alaturi de familia ei si de familia iubitului sau, Radu Valcan. ,,Vom petrece Pastele cu familia, bineinteles, sambata si duminica la Susani, la parintii mei, iar luni cu familia lui Radu, la Bucuresti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud