6 lucruri pe care nu le poti schimba la un barbat!

By in 13.04.2012

Indiferent cat de mult ai incerca, exista anumite lucruri la care barbatii nu vor renunta niciodata. Fie ca este vorba de pasiunea pentru sport, uitatul dupa alte femei sau stilul vestimentar, iara care sunt cele 6 lucruri pe care nu le poti schimba la un barbat

Exista cateva lucruri la barbati pe care, oricat de mult ai incerca, nu le poti schimba. Fie ca este vorba de sport, stil sau minciuni, iata care sunt cele 6 ,,defecte” ale barbatilor cu care trebuie sa te obisnuiesti:

Minciunile nevinovate!
Minciunile sunt unul dintre lucrurile pe care nu le poti schimba la un barbat. Mai ales daca este vorba de minciuni neinsemnate, pentru care nici macar nu te poti supara, acesta este unul dintre lucrurile care definesc barbatii.

Uitatul dupa alte femei!
Simplul fapt ca iubitul tau se uita dupa alte femei nu inseamna ca nu este interesat de tine. De fapt, probabil chiar compara ceea ce vede cu ceea ce are si asta este unul din lucrurile pe care nici macar nu are rost sa incerci sa le schimbi la un barbat, pentru ca nu vei reusi niciodata!

Faptul ca este dezordonat!
Un barbat nu va fi niciodata ordonat, nu va pune niciodata lucrurile la locul lor si de fiecare data cand fac curatenie, trebuie sa faci si tu dupa ei, pentru ca totul este superficial. Nu incerca sa il schimbi, accepta-l cu defectele sale!

Stilul vestimentar
Stilul unui barbat este un lucru discutabil: fie este indragostit de modul sau de a se imbraca si nu va schimba asta pentru nimic in lume, astfel ca va trebui sa te comformezi, ori poti sa ii propui, subtil, ca ar fi momentul sa isi schimbe garderoba, poate va primi aceasta sugestie cu bratele deschise.

Pasiunea pentru sport
Barbatii sunt fani infocati ai sportului, astfel ca nu incerca sa planifici nimic in timpul unui meci de fotbal, pentru ca raspunsul va fi intotdeauna unul negativ.

Evitatul unei lupte!
Fetele evita de obicei certurile in public, insa barbatii si orgoliul lor se vor implica intotdeauna in cele mai complicate situatii. Acesta este, cu siguranta, unul dintre lucrurile pe care nu ai cum sa le schimbi la un barbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud