Connect with us

ADPM Coffee Break

Kate Middleton cucereste inimile locuitorilor din Bhutan

Kate Middleton a cucerit inimile locuitorilor din Bhutan cu zambetul sau. Ducesa de Cambridge a fost fotografiata distrandu-se de minune in timp ce exersa tragerea cu arcul, sportul national din Bhutan. Chiar daca nu s-a dovedit a fi foarte talentata in acest domeniu, fotografiile cu ducesa fac inconjurul lumii.

Publicat

pe

Kate Middleton tir cu arcul

Vizita familiei regale britanice continua. Dupa India, William si Kate au vizitat pentru prima data Bhutanul, unde li s-au pregatit nenumarate surprize. Cei doi au fost invitati sa incerce sportul national, tirul cu arcul, iar reactiile celor doi au fost peste asteptari.

Kate Middleton Bhutan s

Kate Middleton tir cu arcul 2

Desi William si-a impresionat publicul, fotografiile cu ducesa de Cambridge sunt cele care au atras atentia presei din toata lumea. Kate arata senzational si rade cu gura pana la urechi, spre bucuria autoritatilor din Bhutan, care pregatesc de luni de zile vizita istorica a familiei regale britanice.Kate Middleton Bhutan 3

Kate Middleton Bhutan 1

Obiceiul spune ca arcul trebuie sa ocheasca tinte minuscule din lemn, plasate la o distanta de 145 de metri. S-a facut insa o exceptie de aceasta data, iar William si Kate au avut voie sa tinteasca de la o distanta mai mica.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge(R)looks on as she watches Prince William, Duke of Cambridge prepare to fire an arrow at The Changlingmethang National Archery ground in Thimphu on April 14, 2016. / AFP PHOTO / ROBERTO SCHMIDTROBERTO SCHMIDT/AFP/Getty Images

Kate Middleton Bhutan 7

În semn de omagiu pentru gazde, ducesa de Cambridge a ales o ținută inspirată din portul din Bhutan, formată dintr-o bluză crem cu motive negre și o fustă lungă albastru cu mov.

William si Kate Bhutan

William si Kate vizita in Bhutan

William și Kate au sosit în Bhutan după o vizită de mai multe zile în India și vor rămâne două zile în regatul cu numai 750.000 de locuitori, cunoscut ca fiind ultimul stat din lume care a introdus televiziunea. Până în 1961, Bhutanul nu permitea deloc turiștilor străini să viziteze țara, dar și acum turismul este strict controlat de către autorități.

Bhutanul este singura țară din lume unde budhismul mahayana, de tip tibetan, este religie de stat, iar autoritățiile fac eforturi mari pentru ca populația să respecte tradițiile naționale, de exemplu purtatul portului popular.

Bhutan se află pe versantul sudic al Munților Himalaya, aflăndu-se între China și India. De la nord la sud, statul are o lungime de doar 200 km. Bhutanul este situat la o înălțime destul de mare, centrul țării aflându-se în Himalaya Joasă, cu altitudini situate între 2000 și 5000 metri.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *