Connect with us

News

Alexandra Ungureanu revine cu un proiect unic

Dupa succesul videoclipurilor din seria ”Music in pRogress”, Alexandra Ungureanu lanseaza pe piata muzicala un nou proiect video inedit: ”413 Sessions”. Proiectul contine cateva inregistrari ale unor coveruri, dar si piese proprii, interpretate de solista intr-o maniera country, o premiera pentru Romania.

Publicat

pe

Alexandra Ungureanu

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul Take Your Time m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, spune Alexandra.

„Take Your Time“, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Musat, un tanar chitarist si solist extrem de talentat.

[youtube width=”640″ height=”460″]https://www.youtube.com/watch?v=MWVaOcjmf-I[/youtube]

Filmarile videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperisul halelor Atelierului  413, care a dat, de altfel, si numele proiectului. Regia a fost semnată de Sebastian Secan, iar producatorul videoclipului a fost insasi solista.

Daca in ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a ales sa puna umarul la promovarea turismului romanesc, in ”413 Sessions” si-a dorit sa scoata la lumina creatiile unor artisti extrem de apreciati, mai ales in strainatate, dar mai putin cunoscuti publicului larg. Astfel ca parte din piesele de mobilier create de acestia se regasesc si in decorul videoclipurilor, gandit de artista clujeana Mădălina Mihailovici.

IMG_6861

Distributia instrumentistilor e si ea pe masura: Claudiu Purcărin, zis si „Nașu“, un toboșar de exceptie alături de care Alexandra a mai cantat pe vremea cand acesta facea parte din trupa Sistem, dar si Lucian” Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *